Obtenció del TIE  >
Targeta d’Identificació d’Estranger

Si és vostè ciutadà extracomunitari i vol sol·licitar la TIE, Targeta d’Identitat d’Estranger, podrà fer-ho també a través d’ HolaBank Club. Aquest document és una targeta física que conté les dades d’identificació del titular: foto, número de NIE i tipus d’autorització d’estada o residència a Espanya. En funció de la targeta atorgada es podrà o no treballar a Espanya i a la UE.

Només es pot expedir a aquells extracomunitaris que es trobin en situació legal a Espanya conforme a la legislació i normativa vigent. És el document únic i exclusiu destinat a dotar de documentació als estrangers en situació de permanència legal a Espanya per un temps superior a sis mesos.

És personal i intransferible, corresponent al seu titular la custòdia i conservació del document. Tot i això, els fills o representats menors d’edat no emancipats o incapacitats podran figurar en la targeta corresponent al pare, mare o representant legal.

En cas de necessitar aquesta documentació, consulteu la vostra sucursal o truqueu al 91 832 98 98 i us ajudarem a gestionar-lo sense moure-us de casa i amb preus avantatjosos.

Condicions per gaudir del servei

 • Horari de servei:
  Dilluns a Dijous de 09:00 – 14:00 hores i de 16:00 a 19:00 hores. Divendres de 09:00 a 15:00 hores
  Juliol - Agost: de 9 a 15 hores
 • Cost de el servei amb taxes TIE
  76,42€ (IVA y Tasas inclu.) (*)
  Cost de el servei amb taxes TIE + NIE
  170,86€ (IVA y Tasas inclu.) (*)


(*) Subjecte a canvis pel Govern d'Espanya o organisme equivalent

Info 24 hores
Més informació
Key Detector
Més informació
Alta de subministraments
Més informació
Veterinari en línia
Més informació