Amb motiu del còvid 19 per als serveis que necessitin atenció a domicili o desplaçament de persones, consulta en cada cas la disponibilitat.


Mudances nacionals i internacional

Un canvi de casa suposa dur a terme una infinitat de gestions, entre les quals la mudança. HolaBank Club posa a la Teva disposició un servei de mudances integral. Per a la Teva comoditat

Grupo Amygo, la companyia líder en mudances, posa a la teva disposició sense cap tipus de compromís un equip de professionals que l'assessorarà sobre el desmuntatge de mobles i electrodomèstics, l'embalatge, el transport (terrestre, aeri i marítim), el desembalatge i el muntatge de tots els efectes de la Teva nova llar. Perquè tot estigui a punt en el moment que tu i els teus ho necessitin. Així mateix, en el cas de mudances internacionals, aquest servei ti ofereix tot l'assessorament pertinent en matèria legislativa: normes internacionals i documents administratius o duaners necessaris per a cada país. Només una trucada al +34 91 832 98 98 i la teva mudança estarà a punt.

Per ser client del HolaBank Club, els descomptes dels quals pots gaudir són un8% per a la Península, illes i mudances internacionals..

Condicions per gaudir del servei

  • De dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 16 h a 19 h
  • Servei il·limitat.
  • Descompte del 8% per a la Península, illes i mudances internacionals.
Assistència i manteniment de la llar
Més informació
Key Detector
Més informació
Assistència tecnològica integral
Més informació
Gestoria
Més informació

Sempre amb tu, 365 dies a l'any, 24 hores al dia.
Recorda que estem a la teva disposició a través del +34 91 832 98 98 i estarem disposats a ajudar-te.