Traduccions i intèrpret en línia

De vegades necessites un intèrpret en línia per parlar amb el lampista, amb l'administrador de la finca, amb l'advocat o amb l'instal·lador de l'ADSL. O vols saber què diu la carta que has rebut de l'Ajuntament. HolaBank Club sempre parla la seva llengua1.

Amb el HolaBank Club tindràs un traductor telefònic simultani al teu servei2 en anglès, alemany, francès o rus per resoldre aquestes situacions d'urgència que poden sorgir en el dia a dia. A més, també comptaràs amb tres serveis gratuïts de traducció de textos generales3, un 25% de descompte en tots els serveis de traducció tècnica que necessitis i un 10% quan el que necessitis sigui un intèrpret presencial o una traducció jurada4. També podràs beneficiar-te d'aquest servei des de l'estranger..

1 Castellà, anglès, francès, alemany i rus.
2 Servei gratuït il·limitat.
3 Tres serveis gratuïts/any per a textos en castellà, anglès, francès, alemany i rus d'un màxim de 600 paraules. El test ha de ser general i no es pot dividir en parts. L'excés de paraules que s'han de traduir es facturarà al client segons pressupost previ.
4 Els serveis amb cost per al client s'abonaran amb targeta de crèdit. Les traduccions tècniques o jurades seran lliurades en un termini d'entre 48 i 72 hores a partir de l'acceptació del pressupost.
Més informació
Cerca de treballadores de la llar
Més informació
Key Detector
Més informació
Mudances nacionals i internacionals
Més informació

Sempre amb tu, 365 dies a l'any, 24 hores al dia.
Recorda que estem a la teva disposició a través del +34 91 832 98 98 i estarem disposats a ajudar-te.