Orientació mèdica telefònica

Li agradaria tenir la possibilitat de consultar un metge a qualsevol hora del dia sense demanar hora ni haver-se d'esperar? Pots trucar qualsevol dia de l'any al nostre telèfon +34 91 832 98 98 per resoldre, de manera gratuïta, les consultes mèdiques sobre la teva salut i la dels familiars que convisquin amb vostè. Posem a la seva disposició dos serveis:

Consulta mèdica
Consells quan es produeixin determinats símptomes que et puguin alarmar, orientació sobre el lloc més adequat on acudir, assessorament sobre teràpies i ús de medicaments, aclarir dubtes sobre els resultats d'una prova o d'una anàlisi que no entés... És una part de la llarga llista de situacions que podràs resoldre gràcies a aquest servei.

Servei d’emergències1
En una situació d'emergència, els professionals del nostre servei et donaran les primeres instruccions sobre què ha de fer amb el malalt o l'accidentat fins a l'arribada dels equips mèdics professionals i li enviarà els recursos més adequats per atendre'l.

1. Les despeses privades d'aquesta intervenció aniran a compte del beneficiari; es donarà prioritat a l'ús dels recursos sanitaris urgents públics.

Condicions per gaudir del servei

  • Servei il·limitat
  • 24 hores al dia, 365 dies a l'any
  • Gratuït
Telefarmàcia
Més informació
Key Detector
Més informació
Assistència i manteniment de la llar
Més informació
Info 24 hores
Més informació

Sempre amb tu, 365 dies a l'any, 24 hores al dia.
Recorda que estem a la teva disposició a través del +34 91 832 98 98 i estarem disposats a ajudar-te.