La millor elecció
per al teu descans
Asistencia jurídico-legal

Assistència jurídica i legal

Necessites els serveis d’un advocat? HolaBank Club et resol telefònicament sense cap cost els dubtes legals que se’t plantegin... Telefònicament o per correu electrònic resoldrem les teves preguntes legals sobre impostos, herències, reclamacions, compra i venda d’immobles… Serem el teu advocat de confiança sense moure’t de casa i en el teu idioma.

Traducciones e intérprete online

Traduccions i intèrpret en línia

Entendre un diagnòstic mèdic, un pressupost per a una reforma, una carta de l’ajuntament o un requeriment de la comunitat de propietaris. No dominar l’idioma és una complicació. HolaBank Club posa a la teva disposició un servei de traducció telefònic gratuït i il·limitat per tal que fer-te entendre no sigui cap problema. Truca i descobreix com de fàcil és.

Asistencia y mantenimiento del hogar

Assistència i manteniment de la llar

Arreglar la piscina, reformar el bany o canviar la instal·lació de la llum. Mai no sabem qui trucar que ens doni plenes garanties. HolaBank Club et posa en contacte amb la més completa xarxa de professionals de fins a 25 gremis diferents per a dur a terme les petites reformes i arranjaments que necessitis per a casa teva a Espanya. Posa’t en bones mans.

Telefarmacia

Telefarmàcia

T’aixeques amb mal de cap, et fan mal les articulacions, tens un virus… qualsevol surt de casa quan no et trobes bé. Gràcies al HolaBank Club podràs gaudir de forma gratuïta, 3 vegades l’any, del servei de telefarmàcia amb el qual et portarem a casa un medicament que necessitis a qualsevol hora del dia. HolaBank Club pendent de la teva salut.

Assistència jurídica i legal
Més informació
Traduccions i intèrpret en línia
Més informació
Servei de manetes
Més informació
Cerca de treballadores de la llar
Més informació
Key Detector
Més informació