Un futur prometedor
Club de descuentos

Club de descomptes

Més de 300 descomptes disponibles de les millors marques. Nike, Amazon, McDonald’s, Groupon, PhoneHouse, El Corte Inglés… una infinitat d’ofertes per tal que puguis estalviar en les teves compres a Espanya. Des de viatges fins a restaurants, passant per cotxes de lloguer o spa’s. Descobreix-ho.

Asistencia jurídico-legal

Assistència jurídica i legal

Necessites els serveis d’un advocat? HolaBank Club et resol telefònicament sense cap cost els dubtes legals que se’t plantegin... Telefònicament o per correu electrònic resoldrem les teves preguntes legals sobre impostos, herències, reclamacions, compra i venda d’immobles… Serem el teu advocat de confiança sense moure’t de casa i en el teu idioma.

Gestoría

Gestoria

Resolem els teus dubtes sobre qualsevol gestió administrativa de manera gratuïta i en la teva llengua. Comptaràs amb l’assessorament de personal especialitzat per a fer les teves consultes relacionades amb llicències de vehicles, canvis de titularitat, presentació d’impostos, presentació de documentació davant l’administració… HolaBank Club és també el teu gestor per al dia a dia.

Servicio de manitas

Servei de manetes

Necessites sellar amb silicona la dutxa de casa teva? Has de col·locar una nova prestatgeria o unes cortines per a redecorar el teu saló? El servei de manyà de HolaBank Club et permetrà beneficiar-te de tarifes especials en la contractació de professionals especialitzats en bricolatge i petits arranjaments. No et compliquis, el manyà de HolaBank Club et dóna totes les garanties i, a més, te preus avantatjosos per a tu.

Assistència jurídica i legal
Més informació
Traduccions i intèrpret en línia
Més informació
Servei de manetes
Més informació
Cerca de treballadores de la llar
Més informació
Key Detector
Més informació