Per a tu que véns a
fer negocis aquí
Gestoría

Gestoria

Resolem els teus dubtes sobre qualsevol gestió administrativa de manera gratuïta i en la teva llengua. Comptaràs amb l’assessorament de personal especialitzat per a fer les teves consultes relacionades amb llicències de vehicles, canvis de titularitat, presentació d’impostos, presentació de documentació davant l’administració… I si necessites que ens ocupem de fer les teves gestions i paperassa, podràs beneficiarte de preus avantatjosos en les gestions que fem per a tu i per al teu negoci. HolaBank Club és també el teu gestor per al dia a dia.

Traducciones e intérprete online

Traduccions i intèrpret en línia

Interpretar un contracte, entendre una llei de tributació o un acord entre diversos socis… en el teu negoci necessitaràs ajuda en el teu idioma HolaBank Club posa a la teva disposició un servei de traducció telefònic gratuït i il·limitat per tal que fer-te entendre no sigui cap problema. I a més podràs sol·licitar ajuda de traductors jurats o especialitzats tot beneficiant-te de condicions avantatjoses. Truca i descobreix com de fàcil és.

Servicio de agenda

Servei d'agenda

Recordatori de reunions, dinars de negocis o cites amb l’advocat, ens ocuparem de ser la teva secretària virtual perquè tu tan sols t’hagis de preocupar de fer créixer les teves inversions. Truca’ns per a prendre nota de les teves cites i ens ocuparem de recordar-te cada esdeveniment quan s’acosti la data. Que no se t’escapi res.

Reservas

Reserves

Horaris de vols o trens, direccions d’administracions públiques, localització d’embaixades o gestions amb patents i marques. Necessiti el que necessiti la teva inversió en el nostre país, podrem ajudar-te. Cercarem la informació que necessitis perquè no perdis temps i ens ocuparem de gestionar les teves cites i reserves en el teu nom: hotels, restaurants, viatges, Hisenda, ajuntaments, conselleries, tallers… També podrem ajudar-te amb l’oci a Espanya.

Assistència jurídica i legal
Més informació
Traduccions i intèrpret en línia
Més informació
Servei de manetes
Més informació
Cerca de treballadores de la llar
Més informació
Key Detector
Més informació