El millor lloc per a tu
i la teva família
Traducciones e intérprete online

Traduccions i intèrpret en línia

Entendre un diagnòstic mèdico, l’oferta educativa de l’escola que has escollit per als teus fills o una comunicació d’Hisenda.. No dominar l’idioma és una complicació. HolaBank Club posa a la teva disposició un servei de traducció telefònic gratuït i il·limitat per tal que fer-te entendre no sigui cap problema. Truca i descobreix com de fàcil és.

Búsqueda de empleadas en el hogar

Cerca de treballadores de la llar

Neteges generals, hores de planxa, cura de nens, manteniment diari… Trobar personal de confiança per a la cura dels nostres fills i la nostra llar quan acabem d’arribar a una ciutat o a un país nou no sempre és fàcil. HolaBank Club t’ofereix l’ opció de gaudir de 3 hores de neteja gratuïtament l’any per a aquesta primera neteja de la teva llar i començar a posar ordre rera la teva arribada i després, a més, podràs contractar serveis addicionals a preus aventajosos i amb plenes garanties.

Pensa què necessites per a la teva família, decideix què vols per a tu.

Orientación médica telefónica

Orientació mèdica telefònica

Un refredat simple, una al·lèrgia a un medicament o una contractura postural… coses senzilles que en un altre idioma acaben sent un problema. A partir d’ara cada cop que necessitis tenir una primera opinió mèdica truca a HolaBank Club i un equip mèdic t’atendrà 24 hores, 365 dies l’any sense moure’t de casa.

Un servei gratuït per a tu i per a la teva família per tal que parlar amb un metge no tingui barreres d’idioma.

Alta de suministros

Alta de subministraments

La llum, l’aigua, el gas, la fibra, la línia de mòbil… Donar d’alta tots els subministraments quan acabes d’arribar a Espanya és un embolic. On dirigir-se? A qui preguntar? Quant triguen a habilitar-me el servei de cada cosa?

HolaBank Club s’ocupa de tot per a la teva arribada a España. Ens encarregarem de gestionar tota la documentació en el teu nom i planificar l’alta dels subministraments per tal que puguis instalar-te com més aviat millor a la teva nova casa.

Assistència jurídica i legal
Més informació
Traduccions i intèrpret en línia
Més informació
Servei de manetes
Més informació
Cerca de treballadores de la llar
Més informació
Key Detector
Més informació